Lika osmarta som elefantrumpor

2014-01-08
22:18:12

Ibland är jag och Tyra lika smarta som elefantrumpor, helt seriöst. Måst ba berätta vad som hände ikväll.

Det började med att vi blev sugna på lite smoothie, men eftersom ingen kunde skjutsa oss så tog vi räsern som ni kan se på bilden här ovan. Jag cyklade och Tyra åkte där framme, måst säga att det gick lite trögt men vi tog oss till Konsum. 

När vi handlat det vi behövde och gick ut igen såg vi att däcket behövde pumpas. Så vi cyklade till OK så vi kunde fylla på luft. Och ingen av oss är ju specialister på cykeldäck, så jag råkade ta bort hela "skuven" så att all luft fot ut.. Man ska ju bara ta bort den där svarta saken, men den satt fast så därför skruvade jag bort allt. Och när vi började fylla så insåg vi att luften for bara ut igen, och man hann inte skriva tillbaka den där saken innan hela däcket var tomt. Jag lova vi försöke i typ 15 min bara det. Sen så fick jag helt plötsligt bort den svarta pluppen, nu var bara problemet att få tillbaka allt igen. Vi skruvade och skruvade, och när vi väl fått dit det så for det ändå inte i nå luft. 

Lite smått irriterat så fortsatte vi, men ingenting hände.. Då kom en person som Tyra känner och hjälpte oss. Han skruvade då fast saken, sedan for han. Vi försökte då spruta in mer luft, men det ville säg ändå inte. 

Till sist så klickade det och jag typ skrek "vi behöv ju en fucking, jävla cykelpump!" (Var lite lätt irriterad kan man ju säga). Och Tyra ba "den hänger ju där!" Så vi hade alltså använt en pump som man pumpar bildäck med..-.-'. Efter många om och men så fick vi i luft. Vi hade alltså stått där i över 30 min haha. Det är ju pinsamt att ett cykeldäck var för svårt för oss, men det är därför vi båda går media och inte fordons. xD 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0