Farmor och farfar!! :P

2010-02-27
21:42:45
Heej!! Idag så såg ju jag och Anton prinsessan och grodan på bio :P Den va väl ganska bra :) Har nyss kommit hem från farmor och farfar. Jag och Anton åt lite glass drack apelsinjuice och åt en maka :P Vi får alltid glass hos farmor om hon har det hemma :D
Hogo äter glass <3 :P

Bio! :P

2010-02-27
08:22:50
Heej!! Idag så ska jag och Anton in till stan och se bio!! :P Mamma kanske ska köra in oss men om inye så ska vi ta bussen :D Men ni få HARE!!
Här är det en bild på Tilda och Majas mobil :P

Har typ inget att göra!!

2010-02-26
21:08:03
Heej!! Nu sitter jag och Anton och spelar spel på datorn :P Jag har typ inget att göra. Men strax så ska jag följa med pappa och Robin till Bygdsiljum. Robin ska till någon men jag vet inte vem. Här får ni några konstiga bilder på jag, Ida och Tilda <3 :D
Vi tog några bilder hos Ida!!
Snygg näsa Tilda :P
Kolla mitt huve på den hära bilden :D hahahaha

Prinsessan och grodan :P

2010-02-26
17:29:29
Heej!! Idag så åt jag tacos till middag. Imorgon så ska jag och Anton se på bio. Vi ska se prinsessan och grodan hehe. Vi tänkte se Alvin och gänget 2 men det vart inte. Men nu så ska jag  ner till kiosken och köpa lite godis :P Men ni få HARE!!!
Anton <3 :D

Jessica<3

2010-02-25
07:38:32
Heej!! Idag ska jag till stan med min kusin Jessica <3 Hin ska köpa sin nya mobil :D Jag har ingen aning om vilken. Hoppas att vi ska äta på subway. Men det är jätte kalt ute :P  Men ni få HARE!!!!
Det här va min första bild med min mobil :P

Mamma skulle köra!! :P

2010-02-24
20:02:27
Heej!! Har nyss duschat varit på fotbolls träning :D. Idag så skulle mamma köra. Det har alltid varit pappa som har kört dit men inte idag. Träningen börjar ju kl fem och vi va där typ en minut i fem. För mamma sluter jobbet kl 16.10 och vi for kl 16.20. Vi skulle också hämta upp Maja på vägen så det tog ett tag att komma till stan. Sen så körde mamma fel. Men bara en sväng eller va man nu ska säga :P Men i alla fall så nu är jag hemma och ska ta det lungt :D Men ni få HARE!!
Jag och Linn <3 :D

30 minus!!

2010-02-24
07:34:18
Heej!! Idag så ska jag ha fotbolls träning i Skellefteå :P  Åå idag så måste jag gå till skolan för det är 30 minus ute!! och bilen gå inte att starta :O Men det vart ett kort inlägg men ni få HARE!!!
Jessica!! <3 :D

Åka skidor!! :S

2010-02-23
07:37:58
Heej!! Idag så har jag två träningar. Och på skolan ska vi väl inte göra något speciellt . Men imorgon så ska vi åka längdskidor en mil :O Och jag tycker att skidor suger och jag vill inte åka det!!! Men idag så är jag lite förkyld och nu sitter jag vid datorn och dricker te :D Men ni få HARE!!!
Va och körde skoter :P
Tilda ligger i snön :P hehe
Hehe min fina skoteroverål :P

Cupcakes!!

2010-02-22
07:44:34
Heej!! Igår va ju jag med Tilda och Ida å vi bakade cupcakes. Vi tog kort på dom och sen nu är vi med i en tävling hoppas att vi vinner. Men jag tror inte det :O För man kunde också göra tårtor och dom som va med va bara skitsnygga!! :O Men här är en bild på dom :P Men HARE!!!
Mumms :P

GLASS!!

2010-02-21
19:10:27
Heej!! Nu sitter nästan hela familjen framför tv och äter glass vi ser os :P Men jag sitter och väntar på blåsningen kl 20.00 :D det är typ iskallt inne och sen äter man glass hehe det blir ju bara varmare :P Jag har inget mer att skriva om men HARE!!
Tog kort på is. På ett fönster jag tror att det va på skolan :P

Hos Tilda!

2010-02-21
14:25:11
Heej!! Idag har jag varit på marknan med Tilda och Ida men dom köpte inget det va bara jag ska köpte. Jag köpte remmar :D Och igår så baka det vi. Vi bakade capcakes :P sånna som Foki brukar göra Fast dom vart inte så lika. Vi hade lite panik igår. För vi hade inte köpt ingridienser till det vi skulle göra och konsum skulle stänga kl 18.00 och kl va då 15.45 då komme farmor och skjusade mig dit. Men det va jag som betalade så Tilda och Ida skulle ge mig 63 kroner. Idag gav mig 53 kl sen skulle jag få 10 kl senare och Tilda har inte betalat. Men nu sitter jag vid datorn och äter remmar:P Men ni få HARE!!!

Tilda :P
Ida :D

cup!!

2010-02-20
13:17:45
Heej!! Har nyss kommit hem från pappas fotbolls cup. Det gick inte så bra för dom. Men jag har ju också varit på marknan men bara ett tag det va så kalt och nu ska jag på marknan igen med en kommpis :P

Anton

2010-02-20
08:53:04
Heej!! Idag ska jag gå på marknan med min lillebror. :P Vi ska säkert inte gå så länge han orkar väl inte gå nå jätte mycket. Åå jag vill typ inte ut. Idag på morgonen så va det 30 minus ute. När jag ska gå på marknan så kommer jag att frysa ihjäl!! :P Men ni få HARE!!! :D
Hahaha :D Linn typ ba ööö okey :P<3

Stan!! :D

2010-02-19
19:13:33
Heej!! Har nyss kommit hem från stan :P Jag for in typ klockan tre och komme hem klockan sju :P Vi for på coop forum och fikade en maka med en kaka efter :D Sen idag har jag ju varit på marknan jag gick dit direkt efter skolan :P Jag köpte en Chokladmunk, Varma chips men dom va inte så varma :P en mobilficka eller något sånt och jag köpte också sockar. Nu är jag hemma och ska se let´s dance. Pappa har köpt chips dip och popcorn som vi ska äta mumms :P Men ni få HARE!!!
Peace!! :D hehe jag tog kort på en laser grej :P

Kissarna :D

2010-02-19
07:17:43
Tuva som liten :D<3
Trolle när han va liten :D <3 men jag hittade inte när han låg ner så det fick bli när Tilda höll i honom :P det ser ut som en hamster :P

Marknad!!

2010-02-19
07:11:42
Heej!! Idag ska vi redovisa. Fast vi har inte gjort något papper :O men aja. Idag är det ju marknad!! Jag vet typ inget jag ska köpa. Jag går oftast omkring och om jag ser något så köper jag det :P Men jag kanske också ska skippa marknaden men inte helt. För mamma ville in till stan vi skulle kolla på något och då skulle hon hämta mig på marknan så jag kanske inte kan gå så länge :O Men manhar ju lördag och söndag på sig med :D Men här får ni en bild HARE!!!!
Tore som liten :D<3

Plansch!!

2010-02-18
07:19:19
Heej!! Idag så ska vi skriva en plansch eller något sånt. Men jag ska ju skriva i alla fall om när jag va på kiosken :P  Jag tog också några kort hehe inte så fina :D Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Men ni få HARE!!!
Hehe det är en gubbe :P

Kiosken!!

2010-02-17
20:40:01
Heej!! Idag va ju jag hos Roger på kiosken :P Jag började där kl 09.40 och slutade 16.00 :D Jag fick fylla godis hyllorna eller vad det nu heter där man har lösviksgodis  :D Sen sorterade jag spelkort typ V65 eller något sånt XD och sen så hede jag in semlor i en frys och massa annat :D Jag har nyss duscha och nu ska jag spela att spel med min lillebror. Vi ska spela den försvunna diamanten. Här får ni några bilder på mina kissar!! :D :P
Jag fick kattungar den 7 maj men vi tog bort nästan alla :(

Sessi<3 finns inte :( blev skjuten
Lurvas<3 finns ju :D
Tore<3 och     Tuva<3 Tore finns. Men inte Tuva. Just nu är Tore hos mina kusiner!! :O Tuva skjuten :(
Och så klart Trolle<3 finns inte :( blev skjuten :(
Jag for till Sicilien med sim laget i augusti och då fanns alla katter. Men när jag komme hem så berättade mamma eller vem det nu va och sa att dom hade skjutit dom :( För ingen ville ha dom :(och att alla va SÖTA!!!:D Men ni få HARE!!!

SEMLA!!!!

2010-02-16
20:10:31
Heej!! Länktar till imorgon det är då jag ska vara på kiosken en dag :D Jag tror att det kommer att bli roligt :P Nu ska jag se bygglov och äta min SEMLA mumms mumms men HARE!!!!
SEMLA!! <3 :P

På skolan....

2010-02-15
07:55:02
Heej!! Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik :D Det roligaste på skolan idag är typ HK och idrott och på idrotten så har vi handboll. Jag tycker inte att det är super kul men det är ganska roligt ändå :P Har inte så mycket att skriva idag. Men ni kan få en bild :P HARE!!!
Jag och Tilda vi åker hem från en match :D

Alla hjärtans dag!!!

2010-02-14
18:36:45
Heej!! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!! ALLIHOPA!!  

Ammarnäs!!

2010-02-14
17:54:14
Heej!! nu har jag kommit hem. Jag har ju varit i Ammarnäs :D Jag har åkt snowboard och jag har också åkt tefat :P Det va skit skön backe. Den va lagom hård eller vad men nu ska säga. Och på sidan så va det inte pistat och där va det ju skönast :D Men nu ska jag bara pack upp woho... not. Jag har också varit på dollarstore :P Jag och Jessica gick där inte så länge typ halvtimme jag vill gå längre med då skulle vi fara. :O Jag jessica och pappa skulle åka med våra kusiner hem från Arvidsjaur för våran bil gick sönder på vägen till Ammarnäs så då fick vi låna en bil  i Arvidsjaur. Den va inte den snyggaste man har sätt men den funkade i alla fall :P Det läkte olja eller något sånt från våran bil. och det läkte inte bara lite. Det droppade int det rann! :O Men vi komme oss till Ammarnäs  i alla fall. Men på vägen till baka från Ammarnäs så åkte vi ju bilen som vi hade lånat. Men bara till Arvidsjaur sen åkte vi ju till baka hem med våra kusiner som jag redan har sakt :D Här kommer några bilder HARE!!!
Linn skulle skratta men det ser inte ut som det :D
Jag kan inte lägga in bilder från Ammarnäs för det går inte lägga in dom på datorn för den har damp just nu!! :O Robin få fixa det när han kommer hem. Jag kan lägga in bilder sen ikväll!! :P

Ska sitta i bilen!

2010-02-12
08:28:49
Heej!! Snart ska vi fara jag ska börja packa in min snowborden i bilen. Åå det är värsta fint väder idag och jag ska sitta i bilen :P Det får bil ett kort inlägg. Men här får ni en bild HARE!!!
Man kan ha kul med bara en doktorhandske :D

Ammarnäs!!

2010-02-11
20:00:07
Heej!! Imorgon ska jag vara ledig från skolan hela dagen. För jag Jessica och pappa ska till Ammarnäs!! :D Viska vara där från fredag till söndag inte så länge men det är endå ett tag. Det tar 4-5 timmar att åka dit :O Det går väldigt snabbt om man jämför med Dalarna dit är det 8 timmar :P Jag kommer inte att skriva för en på söndag eller måndag. Men på onsdag så ska hela sexan och sjuan prova en dag på ett jobb och jag ska prova på kiosken!! :D Jag kanske inte kommer att göra så mycket sa Roger han äger kiosken. Jag skulle typ stå i kassan ett litet tag och sopa :D Men nu ska jag gå och packa och äta ett äpple men ni får hare!! :D
Visst är han snyggve!! :D
Tore <3
Jag och Anton :D

Hemma!!

2010-02-11
15:57:40
Heej!! Nu sitter jag framför datorn och äter en klubba :D Har typ inget att göra!! Ska ut i snön med min lillebror Anton. Han älskar att vara ute :P Men här får ni en bild HARE!!!!
Tilda försökte att göra ett hjärta :D

Skellefteå!!

2010-02-10
07:35:01
Heej!! Har nyss stigit upp eller jag har redan ätit frukost. Idag ska jag ha fotbolls träning i Skellefteå :D Idag har inte jag så mycket att skriva om men här får ni i alla fall en bild HARE!!!!!
En till bild från nyår :D

Bygdsiljum!!!

2010-02-09
19:36:47
Heej!! Idag har jag varit i Bygdsiljumbacken med Julia och åkt snowboard så klart :D Har nyss kommit hem från träningarna. Jag har haft fotboll och taekwondo. Nu ska jag duscha sen ska jag äta mat. Här får ni en bild HARE!!
Här har vi  Maja,                 Tilda             och               Tyra

Baka!!

2010-02-08
10:13:32
Heej!!! Snart så ska jag baka. Jag ska baka morotskaka :D Men först så måste jag fara till afärn och köpa lite ingredienser :P Jag och pappa for inte igår med skotern men jag hoppas att vi kan det idag! :D Men jag har inte så mycket att skriva om idag men här får ni en bild HARE!!!
b
Jag vill äta på subway nu!!! :D

skoter!!

2010-02-07
17:28:15
Heej!! Idag har jag haft två träningar fotboll och teakwondo. Sen ikväll ska jag och pappa till Bygdsiljum med skotrarna. Både mamma och pappa körde skoter till Bygdsiljum idag men då fick inte jag följa med för jag hade träning men då ville pappa dit igen bara för att köra skoter så då får jag följa med :P Här får ni några bilder HARE!!!!
Att den va SÖT!!:D
Anton med tomtebloss :P

Inte så mycket!!

2010-02-07
15:15:16
Heej!! Nu har det blivit reklam. Jag sitter och ser spårlöst :P Men idag har jag inte gjort så mycket. Men igår så sov de jag över hos Tilda. Vi sköte Linn och Hugo ett tag litet tag på kvällen. Jag skriver mer sen här får ni en bild! HARE!!!
Spöket Josse :D hehe

BAJS!?

2010-02-06
21:16:43
Josse och Tilda är lite anorlunda :P

Original Video - More videos at TinyPic

Kiosken!!

2010-02-05
19:32:31
Heej!! Jag och Anton har varit på kiosken och Anton fick åka i vagnen!! Han hade på sig en filt och ett slaks vindskydd fast det va en ute filt som man ska ha på stranden men aja :P När vi va på väg dit så hämta det vi upp Tilda. Hon va hos sin mormor. Sen när vi komme på kiosken så köpte vi lite chips, godis och sånt. När vi va klare så ringde Anton farfar och frågade om han kunde hämta oss för det snöade och det blåste det va inte så värst kallt ute men det blåste ju. Men som sakt så pratade Anton men farfar så jag hörde jag inte vad dom sa och sen så råkade Anton lägga på och jag hade inte några pengar på mobilen så vi kunde inte ringa upp så då va det kört!! När vi va på väg hem så for Tilda till sin mormor igen och vi fortsate att gå. Men så halvägs så kommer farmor med bilen och skjutsar oss hem . Nu sitter jag och Anton och äter gott och ser på tv :P HARE
Tilda                              och                           Jag :D
Anton när han hade haft näs blod på natten :P

Jag och Tilda

2010-02-05
14:41:11
Här är jag och Tilda:P

Lördag!! :D

2010-02-05
14:40:28
Heej!!! har nyss kommit hem från skolan. På lördag ska jag sköta Linn och Hugo. Jag och en kompis ska sköta dom på efter middan sen kommer mormor och söver dom :P Jag och pappa skulle egentligen fara till Bygdsiljum med skoter men då skulle han köra någon någonstans med bilen så vi kunde inte fara!:O Nu ska se exteme
homemakeover eller något sånt :P

Bygdsiljum!!!

2010-02-04
18:26:01
Heej!! idag har jag varit i Bygdsiljum backen men nästan hela skolan. Man fick välja mellan åka i baken eller typ ha  innegymmpa. Jag valde att fara till backen. Jag var där från kl 09.30 till 14.30 :P Jag åkte snowboard så klart jag tycker att det är roligast!! En bana åkte vi jätte många gånger jag kallar den: guppigupp banan eller något sånt. För den banan är ganska lång och det är gupp hela tiden :D Men i sista åket brände mina ben hela tiden!! Men jag fick hålla ut :P Men kl 14.30 började bussen fara hemåt :P Nu ska jag bara sitta och se på tv hela kvällen. Jag kommer somna tidigt för jag soved nästan inget igår jag är aldelens blek i ansiktet :P här får ni en bild HARE!!!
Här är en bild från nyår :P

Träning!!

2010-02-03
07:59:58
Heej!!!  idag ska jag inte göra något speciellt idag jag har bara fotbolls träning idag kl 17.00. Nu sk jag börja göra min klar för skolan och kanske på lördag ska jag och Jessica sköta Linn och Hugo<3 här får ni en bild! HARE!!!
Hugo och Linn<3<3

Lyckelse!!!

2010-02-02
18:33:30
Heej!! idag har jag och min klass varit i Lyckele och spelat en fotbollsmatch vi förlorade men 4-3 vi låg lika men sen vart det straffar så då gjorde dom andra mål och inte vi:O men jag tyckte att vi spelade bara ändå!!:D Jag har blåst upp min luftmadras den är så skön det är typ en dubbelsäng fast jag ska bara sova på den ett litet tag :P jag sover typ bättre i den en i en vanlig :) här får ni en bild!! HARE!! :P
Snygga muskler Tilda :P

BLÅSNINGEN!!!!

2010-02-01
16:13:32
Heej!! har nyss kommit hem från skolan :P imorgon har vi fotbollscup med skolan vi ska spela i lycksele så vi måste åka buss i typ två timmar! :O men man slipper ju skolan :D Igår såg jag blåsningen det var ju bäst när dom skulle blåsa den dära brottaren här får ni en bild :D HARE!!!
På den hära bildan har vi Tilda och Tyra!! :D

RSS 2.0